Ádám

A Transzcendentális Meditációról

A legjobb dolog, amit tehetek, hogy átadom Neked azt a technikát, amellyel megvalósíthatod Önmagad. Teljesíts a maximumon, légy sikeres és boldog az életed minden területén! A Transzcendentális Meditáció nem más, mint a kulcs teljes képességeid kimunkálásához. Gyakorolj rendszeresen, és élvezd az utazást!

Olgyay Ádám - Transzcendentális Mediáctió tanár 1

Olgyay Ádám – Ez az én sztorim

2015-ben szociológusként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, majd 2017-ben elvégeztem a Transzcendentális Meditáció tanárképző tanfolyamát. Ezt követően az IT szektorban projekt menedzserként megismerkedtem az agilis módszertannal, és azóta is agilis megközelítéssel dolgozom ügyfeleimmel. Sőt, az agilitáson túlmutató “teal” szemléletet követem egyénekkel, csoportokkal és szervezetekkel való munkáim során. Legfontosabb fejlesztő eszközöm a Transzcendentális Meditáció. 2013 óta napi rendszerességgel gyakorlom a TM-et, és 2017 óta  tanítom is a meditációt. A Transzcendentális Meditáció technikája mélyrehatóan változtatta meg életemet, és azokét is, akikkel megismertettem ezt a gyakorlatot. Nem ismerek hozzá fogható eszközt a bennünk rejlő teljes potenciál kimunkálására – egyszerű, mérhető, eredményes. Hálás vagyok mesteremnek, Maharishi Mahesh Jóginak, aki ezt az ősi technikát elérhetővé tette a modern ember számára is.

„Ádám, ahogyan éli az életét, teljesen egybevág azzal amit tanít. Kiegyensúlyozott, hatékony és boldog. Fantasztikus élmény megtanulni tőle azt a technikát, amellyel mi is így élhetünk.”

Olgyay Ádám - Transzcendentális Meditáció

Miért dolgozzunk együtt?

A Te küldetésed az, hogy fejlődj a számodra fontos életterületeken: karrieredben, párkapcsolatodban, pénzügyeidben, egészségedben, és kihozd magadból a legtöbbet. Az én küldetésem pedig az, hogy átadjam Neked azt a technikát, amellyel mindezt könnyedén megvalósíthatod!

Képesítések

Mesterdiplomás szociológusként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen 2015-ben, majd 2017-ben elvégeztem a Transzcendentális Meditáció tanárképző tanfolyamát. Ezt követően az IT szektorban szereztem tapasztalatot projekt menedzserként, majd 2018 óta ügyfélélmény menedzserként dolgozom a Budapesti Metropolitan Egyetemen. A Transzcendentális Meditációt 2017 óta oktatom egyéneknek és csoportoknak.

Tanulmányok

  • 2013. Szociológia BSc, SZTE
  • 2015. Szociológia MSc, SZTE
  • 2017. TM-tanárképző, MERU

Tapasztalatok

  • 2017-2018. Projekt menedzser, Pronovix

  • 2018- CX menedzser, METU

Egyéb tevékenységek

  • Dalszerzés, Mörfilend

  • Jóga oktatás, METU

Válaszd szolgáltatásaimat!

Meditáció

Coaching

Szervezetfejlesztés

Előadások

Kapcsolat

Telefon

+36 20 501 7726

Email

olgyay.adam@tm.org