Szolgáltatásaim

Mindenki szeretne jobban teljesíteni és boldogabb életet élni.
És majdnem mindenki falakba ütközik. A Transzcendentális Meditációval túlléphetsz belső és külső korlátaidon, és folyamatosan fejlődhetsz teljesítményedben életed minden területén.

Időpontot foglalokRólam

Mi is az a Transzcendentális Meditáció?

A meditációról

A Transzcendentális Meditáció egyedülálló meditációs technika. Jótékony hatásairól több mint 500 tanulmány készült, amelyeket lektorált tudományos szaklapokban publikáltak. Könnyű megtanulni, könnyű gyakorolni, a rendszeres gyakorlással pedig mélyrehatóan transzformálhatjuk át életünket. A meditációban tapasztalt egyedülállóan mély pihenés felfrissíti idegrendszeri működésünket, ennek köszönhetően frissebbé, kreatívabbá, boldogabbá válunk a mindennapokban.

kezdj el meditálni!

Szabadulj meg a mindennapok stresszétől!

Válj energikusabbá a mélypihenés által!

Fejlődj karrieredben és kapcsolataidban!

Fejleszd mélyrehatóan személyiségedet és készségeidet!

Tapasztalj csúcsélményeket, és teljesíts a maximumon!

Élj át mély spirituális tapasztalatokat!

Ebben tudlak segíteni

Meditáció

Konzultáció

Szervezetfejlesztés

Előadások

Olgyay Ádám - Transzcendentális Meditáció

Transzcendentális Meditáció Tanfolyam

A Transzcendentális Meditáció egyedülálló meditációs technika. Könnyű megtanulni, könnyű gyakorolni, és számos jótékony hatását élvezhetjük a mindennapokban. A tanfolyam négyszer 90 perces találkozók keretében zajlik egymást követő napokon. Az első alkalommal személyesen és egyénileg sajátíthatod el a Transzcendentális Meditáció technikáját, majd a következő három alkalommal csoportosan beszéljük át a meditáció előnyeit, működési mechanizmusait és a meditációs tapasztalatokat. A tanfolyam elvégzése után önállóan, maximális eredményességgel gyakorolhatod a technikát otthon. Továbbá részt vehetsz rendszeres utánkövető programjaimon és csoportos meditáció eseményeken, ahol közösen meditálunk, új tudással és nagyszerű élményekkel gazdagodunk.

Konzultáció

A Transzcendentális Meditáció rendszeres gyakorlása a legtöbb gyakorlónál megnyitja vagy felerősíti az érdeklődést a tudatosság elmélyítése, az önismeret és az önfejlesztés irányába. Sok éves meditációs illetve önismereti tapasztalataimra alapozva egyéni konzultáció keretében segítek Neked kialakítani azt a szemléletmódot és azokat a szokásokat, amelyekkel fenntarthatod vagy helyreállíthatod testi-lelki egyensúlytalanságaidat. Nem életmód, nem párkapcsolati, nem karriertanácsadásról van szó, hanem az élet alapelveinek a megismeréséről a meditáció kontextusában, illetve azok támogató rutinokká és személetmóddá alakításáról, amelyet minden élethelyzetben sikerrel alkalmazhatsz. A konzultációk középpontjában a Transzcendentális Meditáció helyes gyakorlása és az abból származó meditációs- és élettapasztalatok közös átbeszélése történik.

Olgyay Ádám - Transzcendentális Meditáció
Olgyay Ádám - Transzcendentális Meditáció

Szervezetfejlesztés

A Transzcendentális Meditáció csoportos gyakorlása felfokozza a meditáció jótékony hatásait. Ezt a jelenséget Maharishi-hatásként ismerjük, amelyet tudományosan is igazoltak: ha egy csoportnak csak 1%-a gyakorolja a TM-et, már az mérhetően pozitív hatásokat idéz elő a teljes csoportra nézve, pl. lecsökken a stressz, megnő a teljesítmény és a boldogságszint. A gyakorlat során létrejövő teljes agykoherencia következtében megnövekszik a kreativitás, az intelligencia, stabilizálódnak az érzelmek, és javulnak a társas kapcsolatok, és megnövekedhet a profit. Csoportban gyakorolva ezek a minőségek felfokozódva érvényesülnek, megnő a teljesítmény, lecsökken a stressz, és a mindennapok tapasztalatai kellemesebbé válnak. Ha van egy közösséged, csapatod, munkahelyed vagy saját céged, és szeretnéd, ha magasabb szintre lépne, kezdjétek el a Transzcendentális Meditáció közös gyakorlását.

Előadások

A Transzcendentális Meditációró előnyeiről és lehetőségeiről nagy örömmel tartok ismertető előadásokat cégeknek, közösségeknek és egyéb szerveződéseknek. Modern világunkban egyre nagyobb igény mutatkozik olyan eszközök megismerésére, amelyek stresszmentesítenek, és visszavezetnek egyensúlyi állapotunkba. A Transzcendentális Meditáció hatásai és eredményei lenyűgözőek, és ha szeretnél profi előadás keretében hallani róla, várom megkeresésedet!

Olgyay Ádám - Transzcendentális Meditáció

Miért van szükséged a meditációra?

Mi is az a Transzcendentális Meditáció?

A Transzcendentális Meditáció egyedülálló meditációs technika, amely lehetőséget ad teljes emberi képességeink kifejlesztésére. Más technikákkal ellentétben a TM során jól mérhető és erőteljes változások jönnek létre agyműködésünkben és az egész fiziológiánkban. A TM által kifejlesztett integrált agyműködés lehetővé teszi, hogy képességeinkben és tapasztalatainkban is mélyreható pozitív változásokat idézzünk elő, mint pl. növekvő intelligencia, kreativitás és boldogság.

Hogyan tanulhatom meg a technikát?

A meditációt 4 alkalmas kurzus keretében sajátíthatod el. Már az első alkalommal személyes találkozás során megkapod a technikát, majd saját tapasztalataidra építve egyénileg vagy csoportban átbeszéljük a technika működési mechanizmusait és hosszabbtávú előnyeit.

Vajon én is fogok tudni meditálni?

Ha a megfelelő technikát használod, meditálni könnyű és beteljesítő érzés. A Transzcendentális Meditációt könnyű megtanulni és könnyű gyakorolni. Naponta kétszer 20 percig gyakoroljuk csukott szemmel kényelmesen ülve. Mindenkinek működik, erről szubjektív és objektív visszacsatolást is biztosítunk.

MIRŐL SZÓL A KONZULTÁCIÓ?

A rendszeres meditáció mellett személyre szabva kialakítjuk azokat a meditációt kiegészítő szokásokat, rutinokat, amelyek támogatják testi-lelki egyensúlyod fenntartását és folyamatos fejlődésedet életed minden területén. Az egyszerű, de tudományosan megalapozott életmódbeli és szemléletbeli változtatások segítenek, hogy magasabb energiaszinten, boldogabban éld mindennapjaidat.

Miért jó, ha a cégem is meditál?

A Transzcendentális Meditáció kiemelkedő tudományos háttérrel rendelkező meditációs technika, amely egyszerre csökkenti a stresszt, növeli a hatékonyságot, és termel boldogsághormonokat. Pozitív hatásairól több mint 500 lektorált tudományos szaklapokban megjelent tanulmány számol be. A TM által munkahelyedet egy folyamatosan fejlődő, inspirált, örömteli közösséggé alakíthatod. A technika bevezetése könnyű, és hatásai már az első néhány hétben érezhetővé válnak.

Miben más, ha csoportban meditálunk?

A Transzcendentális Meditáció egyedülálló hatása az is, hogy csoportban gyakorolva a pozitív hatások összeadódnak (Maharishi-hatás). Az egyénekben létrejött rendezett agy- és elmeműködés a kollektív tudatban is rendezettséget hoz létre, és lecsökkenti a környezet negatív tendenciáit, pl. a balesetek és megbetegedések számát, illetve növeli pozitív tendenciákat, pl. megemelkedhet az életszínvonal, növekedhet a bevétel, stb. A csoportos meditáció nagyszerű lehetőség minden közösség (cég, iskola, sportegyesület, stb.) számára, hogy biztosítsa magának a folyamatos fejlődés lehetőségét. 

Ádám hiteles TM tanár számomra, hiszen látva az évek alatti folyamatos fejlődését, a technika hatását az életútjára, minden, amit átad tanítványai számára, saját tapasztalatainak és a TM tudásának tökéletes metszete.

Árpi

CEO, CsakFESS!

A TM-technikában azt szeretem, hogy egyszerű és bárhol el tudom végezni. Ádám nagyon jól átadta a TM lényegét, szuper tanár. Anyai szívem repes, hogy a kamasz fiam is megtanulta, mert mi jobbat adhatnék neki a szereteten és az odafigyelésen kívül, mint egy ilyen technikát.

Gréti

CEO, Frizura & Szépség

Kapcsolat

Telefon

+36 20 501 7726

Email

olgyay.adam@tm.org